Over IAPC

Stichting IAPC (of Stichting Inter-Actief Personal Computing) is een studentenorganisatie met een winkel op de campus van de Universiteit Twente. Ze is opgericht op 23 november 1988 en stelt zich de volgende doelen:

  1. De studenten en medewerkers van de universiteit voorzien van ICT-informatie en -advies;
  2. Het verkopen van computeronderdelen, complete PC's en studiebenodigdheden aan deze doelgroep.

We helpen ook klanten die niet student of medewerker aan de UT zijn in zoverre dit onze primaire doelstellingen niet belemmert.

Objectief

IAPC is een stichting en heeft dus geen winstoogmerk. De coöperanten van IAPC zijn enthousiaste studenten die graag hun liefde voor techniek en studie uiten in betrouwbaar en objectief advies.

Eerlijke prijzen

Voor sommige producten (met name kabeltjes) bij leveranciers is het verschil tussen inkoopprijs en adviesprijs (de "gesuggereerde verkoopprijs") erg groot. IAPC rekent beschaafde (kostendekkende) marges bovenop de inkoopprijs, wat over het geheel in het voordeel van de klant is.

Voor duurdere producten behoort IAPC vaak bij de goedkopere leveranciers (in de Tweakers pricewatch). Voor grote bestellingen willen we ook wel eens klantvriendelijk met de prijs spelen.

Klantvriendelijk

De coöperanten van Stichting IAPC helpen u graag bij uw vragen met hun unieke deskundigheden. Een beetje geduld is soms nodig—onze coöperanten zijn allemaal vrijwilligers met roosters en dagelijkse verplichtingen. Maar dankzij onze 24/7 helpdesk en flexibele openingstijden proberen we graag met u in contact te komen en te blijven.

Groot assortiment

Veel artikelen kunnen verkocht worden uit voorraad, van kabeltjes en USB-stickjes tot persluchtbusjes en CPU-ventilatoren. We kunnen echter veel meer leveren! IAPC koopt in bij verschillende leveranciers om steeds de laagste prijzen te kunnen krijgen.

Afhankelijk van de hoeveelheid klantbestellingen en noodzaak van voorraadaanvullingen bestellen we bij de verschillende leveranciers gemiddeld om de twee weken. Hierdoor besparen we zendkosten, wat ook weer u ten goede komt. Hoe meer er bij IAPC besteld en gekocht wordt, hoe eerder we weer kunnen bestellen.

Persoonlijk bestellen

U kunt producten bij IAPC bestellen per e-mail en tijdens openingstijden aan de balie. Nieuwe klanten en klanten met grote bestellingen moeten even fysiek langskomen om een handtekening te plaatsen en eventueel personalia in te vullen (bestellingen staan op naam). We proberen hiermee ongewenste voorraadvorming tegen te gaan.

Wanneer een bestelling binnen is bij IAPC ontvangt u een e-mailtje. U kunt deze dan afrekenen en afhalen bij IAPC tijdens openingstijden. In principe worden producten niet per post toegestuurd.

Garantie gegarandeerd

De prijzen van onze producten zijn laag maar de kwaliteit ervan zeker niet! We letten goed op de kwaliteit van producten die we verkopen. We garanderen fabrieksgarantie. Als een product onverhoopt stuk gaat, dan regelen wij de terugkeer van het product naar de leverancier. Een (bewezen kapot) product wordt gerepareerd, vervangen of vergoed.

Bereikbaar

Voor vragen kunt u onze helpdesk raadplegen of (tijdens openingstijden) bellen. Zie onze contactgegevens voor meer informatie. Voor openingstijden, kijk op de homepage of de winkel nog open is!